Tentang Kami

story (8)

(MULAI) MANUFAKTUR PAKASARAKAN JEUNG PEMASOKAN PROFESIONAL NGALAMIS.

Dina awal pendirian, perusahaan urang, sapertos kaseueuran perusahaan peralatan kolam renang Cina, nyayogikeun nasabah nganggo aksesoris sareng peralatan kolam renang. Kami ngan saukur pabrik peralatan kolam renang murni sareng panyadia. Pikeun palanggan kami, kami ngan ukur produsén sareng pemasok, tiasa digentos iraha waé.

(NGAROBAH) NGALAMikeun PANALUNGTIKAN PASAR, SADAYANA PAKASAR-CENTRIC

Dina dinten Kemis siang, palanggan Rusia Mr Vito ngirim pesen ka manajer bisnis urang sareng ngaharepkeun kéngingkeun solusi lengkep pikeun proyék kolam renang. Saatos komunikasi saderhana, kami ngatur konperénsi pidéo kalayan épisiénsi tinggi sareng gancang nyusun desain awalna tanpa aya halangan basa.
Ngan ukur rapat dua jam, Kami ngajawab patarosan palanggan, diajar ngeunaan kabutuhan tingkat jero na, sareng nangtoskeun pamayaran kerja sama desain awal.
Teras, Mr Vito nyarios ka kami yén anjeunna parantos konsultasi sareng seueur perusahaan sareng nyayogikeun kabutuhan sateuacan pesen ka kami, tapi aranjeunna sadayana ngagaduhan sababaraha kakirangan. Sababaraha perusahaan ngan ukur nyayogikeun peralatan kolam renang, atanapi ngan ukur jasa desain, atanapi ngan ukur Komunikasi Cina. Aranjeunna henteu tiasa nyambung sareng konsumén sacara épéktip sareng kakurangan tim téknis propésional pikeun nyayogikeun rencana pangwangunan sareng layanan purna jual.
Kami paling responsif sareng komprehensif. Ngan dina dua jam, urang parantos ngatasi seueur masalah anu peryogi dikomunikasikeun ku perusahaan sanés salami saminggu atanapi bahkan sabulan. Kami ogé paham kana paméntaana kalayan saé sareng ngajantenkeun aranjeunna wareg pisan kana jasa sareng épisiénsi kami.

(NGAROBAH) NGALAMikeun PANALUNGTIKAN PASAR, SADAYANA PAKASAR-CENTRIC

Ngagabungkeun kabutuhan pelanggan luar negeri anu kapengker sareng eupan balik anu jelas ti nasabah Rusia dina waktos ayeuna, urang mimiti jelas sadar yén hésé pikeun seueur pamilik kolam renang poténsial di luar negeri, kontraktor, sareng desainer kéngingkeun réspon anu dipersonalisasi dina sagala aspek ngeunaan kaahlian sareng pamekaran proyék. ngadukung.
Aya seueur perusahaan peralatan kolam renang di Cina anu tiasa nyayogikeun produk, tapi henteu tiasa nyayogikeun dukungan jasa pangetahuan proyek; tiasa nyayogikeun dukungan desain, tapi henteu tiasa nyayogikeun produk sareng konéksi lengkep; tiasa nyayogikeun dukungan konstruksi, tapi henteu tiasa nyayogikeun layanan purna jual. Aranjeunna gaduh biaya komunikasi anu tinggi sareng henteu gaduh tim bisnis luar negeri anu propésional ngarah ngagaduhan langkung seueur waktos sareng konsumsi énergi dina komunikasi, ngirangan épisiénsi proyék sacara umum.
Ku alatan éta, perusahaan urang mimitian nyetél departemén anu ditangtoskeun pikeun ngarekrut bakat komprehensif pikeun nyayogikeun palanggan kalayan layanan kolam renang anu réngsé.

(AYEUNA) KAMI ADALAH PELAJAR PELAYANAN NGABANGKEUNKEUN KABÉRÉNGASI LEBIHAN UNTUK NGAGUNJANG PROYEK POOL, SEDIAKAN PELANGGAN DENGAN RESPONSES KOMPONENSI RENCANA PROJEK, DESAIN JEUNG KONSTRUKSI.

Perusahaan kami gaduh tim khusus pikeun docking lengkep tanpa aya halangan basa
tim desain ngajunjung konsép héjo, perlindungan lingkungan, kaséhatan, sareng épisiénsi pikeun nyayogikeun dukungan desain proyék.
Tim pangwangunan kalayan 15 taun pangalaman proyék ngarengsekeun unggal pangwangunan sareng pangropéa kalayan sampurna;
Tim agénsi di Asia Tenggara ngaréspon unggal paménta perawatan saatos-penjualan dina waktos anu teratur.
Sadaya proyék kolam renang saluyu sareng sadaya peraturan lokal sareng réngsé dina waktos sareng anggaran.
Tujuan kami pikeun ngabantosan palanggan ngahontal kasuksésan proyék kolam renang, sareng nyayogikeun dukungan komprehensif tina desain, suplai produk pikeun téknologi konstruksi.
Ayeuna, kami parantos kalibet dina langkung ti 100 proyék solusi kolam renang di 35 nagara sareng daérah saalam dunya kalebet Thailand, Rusia, Uzbékistan, Vietnam, Malaysia, Filipina, Indonesia, India, sareng Saudi Arabia.

URANG NYiptakeun

URANG PASISI

KAMI TEU SOLUSI

Hoyong damel sareng urang?