Rojongan Téknis Pangwangunan Kolam renang

Konsultan Kolam Renang Swimmimg

Kami ngabagi pangalaman sareng terang-terang

Kami gaduh langkung ti 25 taun pangalaman propésional dina nyiptakeun, desain, pangwangunan atanapi renovasi proyék kolam renang di panjuru dunya. Urang tiasa ngagaduhan kasus di Éropa, Wétan Tengah, Asia sareng Afrika pikeun rujukan anjeun.
Kami salawasna nyayogikeun solusi anu paling cocog sareng ekonomis dumasarkeun kana kaayaan lokal.
Nyatana, kanyaho kami ngeunaan konstruksi kolam renang di panjuru dunya ngamungkinkeun urang pikeun mamatahan pilihan anu paling réalistis. Konsép desain, gambar sareng detil, saran téknis, kanyaho propésional ... Henteu janten masalah naon waé patarosan anu anjeun ngagaduhan, punten ku anjeun dihubungi.

Kumaha urang tiasa ngabantosan anjeun

01

Bantosan

Pikeun urang, pangwangunan kolam renang anjeun moal lirén saatos ngarengsekeun rencana induk sareng bagian atanapi diagram hidrolik.
Dina 25 taun ka pengker, kami parantos damel di daérah anu béda-béda di dunya, sareng téknis tingkat daérah anu béda-béda. Kami parantos ngempelkeun seueur pangalaman dina ngungkulan sagala rupa masalah. Pangalaman ieu ngamungkinkeun urang mamatahan anjeun ngeunaan alat-alat anu cocog ayeuna sareng nyayogikeun anjeun bantosan jarak jauh salami damel kolam renang anjeun damel.

Daptar Alat

Numutkeun kana iklim sareng peraturan lokal, kami nyarankeun alat anu pangsaéna pikeun anjeun.

Standar konstruksi

Kadang-kadang sesah ngajelaskeun naon anu diarepkeun ku aranjeunna ka pengrajin atanapi tukang. Kami tiasa ngabantosan anjeun atanapi tiasa ngalakukeun éta pikeun anjeun.

Pangawasan situs pangwangunan

Henteu kedah ngarambat ieu, sabab poto sareng pidéo cekap pikeun kami pikeun nga-verifikasi palaksanaan padamelan anu leres sareng ngingetan upami diperyogikeun

02

Naséhat

Saran kami bakal ngabantosan anjeun pikeun méréskeun masalah anu paling umum disababkeun ku kasalahan desain atanapi sepuh kolam renang.

Laporan masalah anu aya

Ieu mangrupikeun laporan anu nyorot masalah anu aya sareng ngajukeun solusi

Pitunjuk rencana konstruksi atanapi renovasi

Pangwangunan atanapi direnovasi, kami bakal ngabimbing anjeun pikeun milarian solusi anu paling cocog.

Pitunjuk rencana pangwangunan

Kami nunjukkeun kumaha ngabéréskeun masalah.

Optimisasi solusi

Kami bakal nyaritakeun pilihan mana anu pangsaéna pikeun kaayaan anjeun.

Bantosan ngadamel solusi pikeun ngawangun kolam renang anjeun.