Mimiti

MANUFACTURER PEMASOKAN PROFESIONAL NGASILKEUN JEUNG PEMASOK.

Dina awal pendirian, perusahaan urang, sapertos kaseueuran perusahaan peralatan kolam renang, nyayogikeun nasabah nganggo aksesoris sareng peralatan kolam renang. Kami ngan saukur pabrik peralatan kolam renang murni sareng panyadia. 

Kasempetan

story (3)

MANUFACTURER PEMASOKAN PROFESIONAL NGASILKEUN JEUNG PEMASOK.

Dina dinten Kemis siang, palanggan Rusia Mr Vito ngirim pesen ka manajer bisnis urang sareng ngaharepkeun kéngingkeun solusi lengkep pikeun proyék kolam renang. Saatos komunikasi saderhana, kami ngatur konperénsi pidéo kalayan épisiénsi tinggi sareng gancang nyusun desain awalna tanpa aya halangan basa.
Ngan ukur rapat dua jam, Kami ngajawab patarosan palanggan, diajar ngeunaan kabutuhan tingkat jero na, sareng nangtoskeun pamayaran kerja sama desain awal.
Teras, Mr Vito nyarios ka kami yén anjeunna parantos konsultasi sareng seueur perusahaan sareng nyayogikeun kabutuhan sateuacan pesen ka kami, tapi aranjeunna sadayana ngagaduhan sababaraha kakirangan. Sababaraha perusahaan ngan ukur nyayogikeun peralatan kolam renang, atanapi ngan ukur jasa desain, atanapi ngan ukur Komunikasi Cina. Aranjeunna henteu tiasa nyambung sareng konsumén sacara épéktip sareng kakurangan tim téknis propésional pikeun nyayogikeun rencana pangwangunan sareng layanan purna jual.
Kami paling responsif sareng komprehensif. Ngan dina dua jam, urang parantos ngatasi seueur masalah anu peryogi dikomunikasikeun ku perusahaan sanés salami saminggu atanapi bahkan sabulan. Kami ogé paham kana paméntaana kalayan saé sareng ngajantenkeun aranjeunna wareg pisan kana jasa sareng épisiénsi kami.

PERUBAHAN

ULAH PANALUNGTIKAN PASAR, SADAYANA ANJEUNG PUSAT-CENTRIC

Ngagabungkeun kabutuhan pelanggan luar negeri anu kapengker sareng eupan balik anu jelas ti nasabah Rusia dina waktos ayeuna, urang mimiti jelas sadar yén hésé pikeun seueur pamilik kolam renang poténsial di luar negeri, kontraktor, sareng desainer kéngingkeun réspon anu dipersonalisasi dina sagala aspek ngeunaan kaahlian sareng pamekaran proyék. ngadukung.
Aya seueur perusahaan peralatan kolam renang di Cina anu tiasa nyayogikeun produk, tapi henteu tiasa nyayogikeun dukungan jasa pangetahuan proyek; tiasa nyayogikeun dukungan desain, tapi henteu tiasa nyayogikeun produk sareng konéksi lengkep; tiasa nyayogikeun dukungan konstruksi, tapi henteu tiasa nyayogikeun layanan purna jual. Aranjeunna gaduh biaya komunikasi anu tinggi sareng henteu gaduh tim bisnis luar negeri anu propésional ngarah ngagaduhan langkung seueur waktos sareng konsumsi énergi dina komunikasi, ngirangan épisiénsi proyék sacara umum.
Ku alatan éta, perusahaan urang mimitian nyetél departemén anu ditangtoskeun pikeun ngarekrut bakat komprehensif pikeun nyayogikeun palanggan kalayan layanan kolam renang anu réngsé.

story (3)

Kami mangrupikeun panyayap ngalayanan anu fokus kana sakumna solusi pikeun ngojaykeun proyék pool, nyayogikeun palanggan kalayan résponsip komprehensif ngeunaan perencanaan, desain sareng konstruksi proyék.

Palayanan

urang gaduh layanan palanggan online 24 jam propésional, ahli dina basa Inggris, Rusia, Spanyol, jsb

 

Ngarojong

tim desain kolam renang profesional kami kalayan 25 taun pangalaman ngajantenkeun konsép héjo, perlindungan lingkungan, kasihatan, sareng efisiensi pikeun nyayogikeun dukungan desain proyék.

Produksi

urang gaduh pabrik ngalangkungan lega 650 hektar kanggo produksi alat

Pitunjuk

urang gaduh tim bimbingan téknis dina situs. Jasa pinuh pikeun anjeun.

Peraturan

Sadaya proyék kolam renang saluyu sareng sadaya peraturan lokal sareng réngsé dina waktos sareng anggaran.


Tujuan

Tujuan kami pikeun ngabantosan palanggan ngahontal kasuksésan proyék kolam renang, sareng nyayogikeun dukungan komprehensif tina desain, suplai produk pikeun téknologi konstruksi.

Kami bakal neraskeun nguatkeun konsép héjo, perlindungan lingkungan, kaséhatan sareng épisénsi anu luhur, sareng bakal nyayogikeun desain proyék pangetahuan sareng pangrojong pangembangan, sareng ngabales unggal-unggal paménta pangropéa saatos jual dina prosés anu cocog.

VISI

story (3)

ULAH HAYANG "JADI ANJEUN CINTA NGARÉSKEUN PERUSAHAAN POOL LAIN”

Kami arepkeun yén kami ngagaduhan hubungan anu langkung caket sareng konsumén, tindakan anu langkung interaktif, sareng janten panyokong anu langkung poténsial pikeun pamilik kolam renang, kontraktor, pembangun sareng arsiték.
Kami ngajak anjeun ngiluan tim kustomisasi solusi kolam renang kami anu réngsé sareng mimitian proyék kolam renang anjeun salajengna langsung.