Desain kolam renang

Desain Gambar Kolam Renang

Naha ngadamel gambar kolam renang

Peraturan desain kolam renang diperyogikeun pisan pikeun pangwangunan kolam renang, sareng bahkan tiasa disebat peryogi pisan.

Biasana, arsiték, kontraktor umum atanapi tukang ngawangun kolam renang ngan ukur nyayogikeun rencana kolam renang anu kasar ka klienna. Kusabab kitu, pangwangunan kolam renang ngan ukur tiasa dilakukeun ku kontraktor umum. Ku cara kieu, anjeun moal ngagaduhan seueur pilihan dina hal metode konstruksi, bahan sareng alat. Anjeun kedah mayar anggaran pangwangunan kolam renang ku harga kontraktor.

Nanging, dina GREATPOOL anjeun tiasa ngendalikeun anggaran proyék kolam renang anjeun ngalangkungan gambar anu kami ngadamel pikeun anjeun. Ieu tangtosna ngabutuhkeun anjeun pikeun nyéépkeun waktos komunikasi, tapi urang tiasa mastikeun yén éta pantes.
Terus maca sareng kami bakal ngajelaskeun ka anjeun kumaha ilubiung sareng naon anu anjeun tiasa pikagaduh.

Mimiti, kami bakal nyayogikeun anjeun sakumpulan gambar lengkep pikeun palaksanaan proyék. Anjeun hariwang ngeunaan teu ngartos gambar kami. Desainna gampang dipikaharti, bahkan pikeun jalma anyar anu ngawangun kolam renang.
Kadua, kami ogé nyayogikeun daptar lengkep peralatan filtrasi pikeun dipasang di kolam renang sareng kamar pompa.
Katilu, sadayana konstruksi sareng pamasangan téknis dukungan. Anjeun sieun kakurangan kaahlian ngawangun kolam renang. Upami diperlukeun, kami bakal babarengan sareng anjeun nalika damel pikeun nyayogikeun anjeun dukungan teknis.
Pondokna, sakali anjeun ilubiung dina proyék desain GREATPOOL, anjeun bakal tiasa ngartos kumaha jalan kolam renang anjeun; diagram hidrolik jelas nunjukkeun lokasi pipa, sareng sadaya klep sareng alat-alat dina rohangan pompa disebatkeun

Gambar kolam renang ngojay kalebet

Rencana situs

Kaayaan proyek anjeun: Kami bakal nunjukkeun lokasi tepat kolam renang dumasar kana peta topografi.

swimming pool design

Desain kolam renang

Hatur nuhun kana gambar ieu, anjeun bakal tiasa ngalaksanakeun rékayasa struktural leres. Nunjukkeun sadaya nilai anu diukur pikeun nyegah kasalahan. Bagéan ieu jelas nunjukkeun jero cai anu béda sareng tangga anu nuju kana kolam renang.
Rarancang palung sareng talang limpah ditandaan; biasana, urang bakal ngalampirkeun inpormasi lengkep sahingga padamel tiasa langkung ngartos.
Pangalaman urang nunjukkeun yén panggunaan warna ngajantenkeun gambar langkung tiasa dibaca; ieu leres leres kanggo kolam renang tanpa wates.
Pondokna, unggal detail ti kami penting pisan pikeun merealisasikan gambar kolam renang anjeun.

未标题-3_0002_图层 26 拷贝

Ti kolam renang ka rohang paranti

Dina rencana umum kolam renang, kami ngagambar tata letak piping anu béda anu nyambungkeun asesoris kolam renang sareng kamar peralatan.
Pikeun gampang dipikaharti, kami parantos nganggo warna anu béda sareng akurat nyirian lokasi unggal aksésori; teu aya résiko kasalahan.
Dina raraga mempermudah padamelan tukang pipa, urang munasabah ngatur sadayana pipa-pipa ninggalkeun kolam renang.
Tungtungna, tata perenah piping ieu tiasa ngantepkeun anjeun terang lokasi unggal pipa; ieu bisa jadi mangpaat dina hiji poé.

equipment room design

Dina manah tapis

Ruangan paranti sakapeung ditingali ku ahli kolam renang kusabab éta henteu katingali; kumaha oge, ieu inti tina pamasangan anjeun. Atuh, cai kolam renang anjeun bakal beresih sareng leres diolah. Di kolam renang tanpa wates, alat kaamanan kedah dipasang.
Gambar pamasangan anu dirancang numutkeun ukuran kamar anu tepat nunjukkeun sadaya pipa, klep sareng peralatan anu diperyogikeun di ruang pompa. Klep anu diperyogikeun disayogikeun sareng tempatna jelas-jelas ditandaan. Tukang ledeng ngan ukur kedah nuturkeun rencana.
Salaku anu ngagaduhan kolam renang, rencana ieu ngamungkinkeun anjeun ngatur sistem filtrasi kalayan leres.

Léngkah-léngkah ngahontal rencana kolam renang

1. Komunikasi

Diskusikeun sakali, teras kirimkeun dokumén, sapertos rencana plot, poto lingkungan, sareng pandangan kolam renang kahareup.

2. Réalisasi tina rencana konsép

Kami bakal ngémutan kahoyong sareng impian anjeun pikeun ngawujudkeun réalitas fungsional anu cocog pikeun bumi anjeun sareng lingkunganana. Rencana konseptual ieu mangrupikeun titik awal pikeun sadaya gambar, sareng kami bakal nyéépkeun sadaya waktos ngabahasna sareng anjeun.

3. Gambar

Anjeun bakal nampi, dina format PDF digital, sadaya gambar kolam renang ngojay pikeun tiasa ngawangun atanapi ngawangun kolam renang anjeun kalayan tengtrem dina pikiran. Kami ogé nambihan sajumlah bahan tapis (bagian anu kedah disegel, alat, ...)

4. Saatos gambar kolam renang

Upami anjeun kersa, kami bakal nyayogikeun macem-macem bentuk dukungan. Anjeun tiasa diajar ngeunaan jasa ieu di dieu.

FAQ ngeunaan gambar kolam renang

PERTANYAAN SING AYA

Di nagara mana anjeun damel?

Kami damel online sareng henteu kedah ngumbara pikeun ngabantosan anjeun. Kusabab kitu, urang damel sadunya.

Naha milari bantosan Great pool?

Kami bagikeun keahlian kami sareng konsumén, digabungkeun sareng peralatan sareng téknologi paling canggih dina industri kolam renang. Ieu mangrupikeun 25 taun pangalaman urang dina industri kolam renang. Salaku tambahan, desain program anu kami nyayogikeun tiasa ngajantenkeun padamel di panjuru dunya gampang ngartos sareng langsung ngalaksanakeunana. Kami yakin yén anjeun bakal ngahargaan solusi kami.

Naha kuring bakal tiasa nyungkeun tanda petik nganggo gambar anjeun?

Tangtosna ! Tujuan kami nyaéta anjeun ngurus proyék kolam renang anjeun. Kalayan gambar urang sareng jumlah peralatan, tukang batu sareng tukang ledeng tiasa masihan anjeun harga. Tangtosna, urang nyarankeun ka anjeun pikeun nyungkeun kutipan ti sababaraha pengrajin supados anjeun tiasa ngabandingkeun. Anjeun ogé tiasa nawiskeun kanggo mésér peralatan nyalira.

Kuring ngagaduhan rencana arsiték; naon deui anu anjeun tiasa bawa ka kuring?

Rencana anu disayogikeun ku arsiték umumna rencana masonry kasar; aranjeunna kadang ngandung inpormasi lengkep pikeun kolam renang, tapi sakedik pisan. Salaku tambahan, pamasangan pipa, fittings sareng saringan henteu dituduhkeun. Kirimkeun kami rencana anjeun sareng kami bakal nyaritakeun kumaha urang tiasa ngabantosan anjeun.

Hoyong damel sareng urang?