Warta

  • Water treatment project-how much budget do you need to build a swimming pool

    Proyék pangobatan cai-sabaraha anggaran anu anjeun peryogikeun pikeun ngawangun kolam renang

    Palayanan pelanggan kami sering nampi pesen sapertos kieu: Sakumaha biaya ngawangun kolam renang? Hal ieu ngajantenkeun hésé pikeun layanan palanggan kami pikeun ngajawab. Ieu kusabab ngawangun kolam renang mangrupikeun proyek anu sistematis, henteu sapertos anu kuring bayangkeun yén kuring ngagaduhan tempat, ngali lombang sareng ngawangun éta. Pencét ...
    Maca deui
  • 25m *12.5m *1.8 m indoor temperature-controlled swimming pool equipment system project

    25m * 12.5m * 1.8 m proyék sistem kolam renang dikontrol suhu-jero rohangan

    Graetpool ngerjakeun proyék kolam renang anu dikawasa suhu 25m * 12.5m * 1,8 m sareng kolam renang barudak 3m * 3m * 0,8 m. kami nyayogikeun desain sareng solusi tina set lengkep sistem pangobatan cai kolam renang, kalebet sistem sirkulasi kolam renang, sistem filtrasi kolam renang, sistem pemanasan kolam renang, kolam renang di ...
    Maca deui
  • Outdoor swimming pool project case

    Kasus proyék kolam renang luar

    Salaku perusahaan jasa kolam renang profesional, kami bangga suksés ngarancang sistem disinfeksi sareng filtrasi pikeun kolam renang ieu. Ieu mangrupikeun proyek anyar sareng ogé kalebet paningkatan sareng modifikasi kana fasilitas anu aya.
    Maca deui
  • How to start a leisure private villa pool project

    Kumaha ngamimitian proyék kolam renang villa swasta santai

    Kumaha ngamimitian proyék kolam renang villa swasta santai Kolam renang dianggap salaku integrasi hiburan, tempat hiburan sareng kabugaran, sareng éta dipikaresep ku pamilik villa. Kumaha ngamimitian ngawangun kolam renang pikeun vila anjeun nyalira? Sateuacan ngamimitian pangwangunan, hayu urang mimiti ngartos ...
    Maca deui
  • Three preventions in design and planning of swimming pool machine room

    Tilu pencegahan dina desain sareng perencanaan kamar mesin kolam renang

    Kami sadar pisan yén operasi anu stabil sareng aman pikeun kolam renang gumantung henteu ngan ukur peralatan anu lengkep sareng kualitas nyalira, tapi ogé pentingna lingkungan kamar mesin anu garing sareng bersih. Numutkeun kana pangalaman urang, urang nyimpulkeun tilu pertahanan: tahan cai & ...
    Maca deui
  • The circulation system of the pool

    Sistem sirkulasi kolam renang

    Penting pikeun sistem sirkulasi pools jalan sakumaha mistina, supados anjeun tiasa ngaraosan kolam renang anjeun sareng gaduh seueur waktos pikaresepeun mandi. Pompa kolam renang ngompa nyeuseup dina skimmer teras nyorong cai ...
    Maca deui
  • How to choose the right swimming pool lights to add luster to your swimming pool?

    Kumaha carana milih lampu kolam renang anu pas pikeun nambihan hérang kana kolam renang anjeun?

    Kolam renang anu tiis sareng nyegerkeun memang mangrupikeun pilihan anu bijaksana pikeun usum panas anu panas, tapi panonpoé kuat teuing nalika siang sareng cahaya na henteu cekap dina wengi. Naon anu kedah urang laksanakeun? Unggal kolam renang peryogi kolam renang lampu di jero cai pikeun mastikeun pencahyaan. Salian ti kolam renang, underwa ...
    Maca deui