Jasa

Naon Anu Tiasa Urang Laksanakeun Kanggo Anjeun

GREATPOOL nawarkeun rupa-rupa layanan konsultasi kalayan bantosan komprehensif pikeun desain, pasokan peralatan kolam renang sareng bantuan téknis konstruksi. Tim anu berpengalaman ngamungkinkeun kami pikeun nawiskeun tawaran sacara lengkep dina desain kolam renang, konstruksi, pasca konstruksi, instalasi peralatan sareng konfigurasi kinerja, nawar proyek sareng jasa pra-desain.

Milih desain anu leres, sistem sareng metode konstruksi anu tiasa urang laksanakeun pikeun anjeun kolam renang proyek!

Competition & Training Pools
Aquatic Recreation & Public Pools
Fitness & Therapy Pools
sauna pool

Dirarancang solusi kolam renang réngsé pikeun anjeun

Upami anjeun milih GREATPOOL, ideu sareng tujuan anjeun mangrupikeun titik dimana tim kami bakal damel.

Salami 25 taun ka pengker, kami parantos ngempelkeun pangalaman anu euyeub dina pembuatan alat-alat kolam renang sareng pangalaman téknis dina proyék kolam renang. Numutkeun gambar desain arsitéktur anu anjeun kirimkeun, kami nyayogikeun solusi mandeg kanggo desain jero kolam renang, alat pendukung sareng pamasangan téknis. Hayu anjeun Gampang sareng éfisién ngawangun kolam renang sareng tukang batu, tukang ledeng, sareng sajabana, bari ngirangan biaya konstruksi kolam renang.

Léngkah-léngkah Pikeun Ngalaksanakeun Jasa Kolam Renang

Léngkah 1: Kirimkeun gambar desain arsitéktur ka kami

architectural design drawings

Tukeuran ideu penting. Jawaban anjeun bakal tiasa kami ngaidentipikasi sarat anjeun sareng kahoyong pikeun proyék kolam renang anjeun.

Kami naroskeun ka anjeun pikeun ngirim rencana ngeunaan situs éta, ogé poto situs sareng pandangan lahan sareng bumi. Saatos ieu, kami bakal ngirim proposal rinci pikeun kolaborasi sareng harga kami.

LANGKAH 2: Kami bakal ngadamel drwings kolam renang anu patali pikeun anjeun

Pipeline embedding diagram

Gambar nempelkeun pipa

Dina rencana lantai kolam renang, kami bakal nyirian sagala rupa perlengkapan kolam renang sareng tata cara pipa anu béda tina ruang mesin kalayan jéntré.

Machine room layout

Tata ruang kamar

Ieu inti tina pamasangan anjeun. Gambar pamasangan anu dirancang numutkeun ukuran kamar mesin anu akurat nunjukkeun sadaya pipa, klep sareng perlengkapan anu diperyogikeun di rohangan mesin. Klep anu diperyogikeun disayogikeun sareng tempatna jelas-jelas ditandaan. Tukang ledeng ngan ukur kedah ngalaksanakeun konstruksi sareng pamasangan saluyu sareng gambar desain.

Ngamimitian dinten ayeuna!

Naha urang nyayogikeun desain awal atanapi dianggo kalayan ideu anu tos aya, GREATPOOL nyayogikeun kontinuitas jasa anu teu acan pernah dilakukeun, anu bakal ngahémat waktos sareng artos anjeun.

Léngkah 3: Urang tiasa nawiskeun daptar matéri alat sareng cutatan

Konfigurasi paranti kolam renang

Pikeun kaayaan spésifik unggal daérah, kami bakal nyayogikeun daptar alat-alat anu paling cocog pikeun daérah lokal sareng didasarkeun kana panangtayungan lingkungan, hemat énergi, sareng épéktipitas biaya.

Equipment room commissioning

Sistem Parabot Kolam renang

Kami pabrik alat sareng gaduh kauntungan harga produk kualitas luhur anu teu dipibanda ku kontraktor lokal.

pool circulation pump system

Sistem sirkulasi

pool filtration system

Sistem filtrasi

pool heating pump system

Sistem manaskeun

waterpark

Sistem Waterpark

sauna and spa system

Sistem sauna

STEP4: Urang tiasa masihan anjeun konstruksi sareng pitunjuk téknis pamasangan

Tim kami gaduh manajer proyek kalayan langkung ti 18 taun pangalaman pangwangunan nuturkeun proyek sareng nyayogikeun pitunjuk téknis

未标题-2_0002_微信图片_202103251751402
未标题-2_0004_微信图片_202103251751404
未标题-2_0001_微信图片_202103251610384

FAQ ngeunaan layanan kolam renang

Naha milari bantosan Great pool?

Kami bagikeun keahlian kami sareng konsumén, digabungkeun sareng peralatan sareng téknologi paling canggih dina industri kolam renang. Ieu mangrupikeun 25 taun pangalaman urang dina industri kolam renang. Salaku tambahan, desain program anu kami nyayogikeun tiasa ngajantenkeun padamel di panjuru dunya gampang ngartos sareng langsung ngalaksanakeunana. Kami yakin yén anjeun bakal ngahargaan solusi kami.

Naon anu anjeun peryogi perkirakeun biaya anjeun?

Saatos kontak anu munggaran, kami nyungkeun ngirim peta topografi tina plot sareng, upami tiasa, poto-poto pamandangan di bumi, plot sareng area kolam renang anjeun. Anjeun ogé kedah mastikeun ukuran kolam renang anu diperyogikeun sareng jero sareng pilihan anu anjeun pikahoyong. Dina waktos 72 jam, kami bakal ngintunkeun anjeun email anu ngajentrekeun unggal tugas sareng jumlah biaya kami.

Jasa naon anu tiasa urang sayogi?

Urang tiasa nyayogikeun gambar desain kolam renang, suplai paranti kolam renang, pitunjuk téknis pamasangan.

Naha anjeun kedah nampi sadaya jasa kami?

Leres pisan henteu. Jasa kami: gambar desain. Daptar alat. Instalasi Pitunjuk téhnis. Numutkeun ka kabutuhan anjeun, anjeun tiasa milih anu diperyogikeun ku nyalira.

Sabaraha lami kanggo ngalengkepan desain?

Ieu tangtosna gumantung kana beban padamelan urang, tapi jangka waktos rata-rata 10 dugi 20 dinten saatos urang kéngingkeun idin anjeun pikeun rencana konsép.

Upami desain program parantos wareg, naon anu kuring kedah lakukeun salajengna?

Gambar desain kami ngamungkinkeun anjeun ngawangun kolam renang nyalira atanapi sareng pengrajin. Tapi upami anjeun peryogi, tim téknis perusahaan kami ogé tiasa angkat ka situs pikeun panduan pamasangan peralatan.

dimana kuring ngagaleuh peralatan sareng bahan?

Numutkeun gambar kami, kami bakal nyayogikeun anjeun daptar bahan saringan sareng alat-alatna. Dina waktos anu sami, kami bakal masihan anjeun cutatan tina pakakas kami. Anjeun tiasa ogé mésér sacara lokal. Pilihan anjeun

kumaha milarian padamel?

Kami tiasa ngabantosan pikeun ngahubungi para padamel di daérah anjeun, nyungkeun bantosan numutkeun rencana desainna, sareng ngirim saranna ka anjeun saatos mariksa cutatan éta. Tapi pilihan akhirna milik anjeun.

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami