Konfigurasi Equipment Pool

POOL HEBAT, Kami ngararancang, ngadamel sareng nyayogikeun peralatan sareng sistem kualitas luhur pikeun pangwangunan atanapi renovasi kolam renang komersial, lembaga sareng fasilitas cai publik sareng fitur cai.

Kami gaduh 25 taun pangalaman dina pabrik alat sirkulasi cai. Pabrik urang di Cina parantos fokus kana pamekaran téknologi maju, hemat energi, ramah lingkungan, sareng produk hemat biaya.

Usaha internal urang kalebet peralatan filtrasi sirkulasi cai, alat pembasmian desinfeksi, pemanasan sareng alat-alat suhu konstan, alat-alat spa sareng departemén sanés. Produk pendukung anu dihasilkeun ku departemén ieu dikirimkeun ka situs proyék anu saluyu sareng kabutuhan proyek urang, sareng dipasang sareng diwangun dina bimbingan tim profesional kami.

POOL EQUIPMENT manufacturer GREATPOOL

Ngembangkeun Produk Adat

* Sistem Resirkulasi Kolam Renang

* Sistem Saringan Keusik

* Sistem Disinféksi Kolam renang

pool circulation pump system

pool filtration system

waterpark

Parabot Cai

pool heat pump production

* Sistem manaskeun kolam renang

Sauna sareng sistem SPA

sauna room production

Alat-alat kolam renang sareng sistem anu dihasilkeun sareng dipasok ku GREATPOOL dijual sacara global ngalangkungan jaringan agén, tukang, distributor sareng kontraktor profesional. Aranjeunna taliti milih sareng taliti masang produk, alat-alat sareng sistem kami. Tujuan kami nyaéta pikeun ngajantenkeun produk urang dianggo di kolam renang, spa sareng fasilitas cai, naha éta mangrupikeun konstruksi, renovasi atanapi operasi énggal.

Upami anjeun aub aktip dina perencanaan kolam renang, desain, konstruksi atanapi operasi, sareng hoyong ngabantosan ngalarapkeun produk sareng téknologi kami pikeun fasilitas di daérah anjeun, mangga langsung hubungi kami.

Great POOL Malaysia

philipines GREATPOOL Manila

GREATPOOL Bangkok

Hayu urang ngabantosan konfigurasi alat kolam renang anjeun!