Proyék pangobatan cai-sabaraha anggaran anu anjeun peryogikeun pikeun ngawangun kolam renang

Palayanan pelanggan kami sering nampi pesen sapertos kieu: Sakumaha biaya ngawangun kolam renang? Hal ieu ngajantenkeun hésé pikeun layanan palanggan kami pikeun ngajawab. Ieu kusabab ngawangun kolam renang mangrupikeun proyek anu sistematis, henteu sapertos anu kuring bayangkeun yén kuring ngagaduhan tempat, ngali lombang sareng ngawangun éta. Pencét bata, sambungkeun sababaraha pipa, sareng tambihan sababaraha pompa. Upami anjeun ngalakukeun ieu, kolam renang anjeun tiasa tilelep sareng rengat kirang ti hiji usum ngojay. Ti saprak kabocoran, kana ancaman serius pikeun kasalametan ngojay, investasi anjeun bakal boros. Di luhur mangrupikeun kaayaan nyata salah sahiji konsumén urang.
Hayu urang kenalkeun heula kumaha kolam renangna diwangun.
Mimiti, anjeun kedah gaduh tempat, teras anjeun mendakan perusahaan konstruksi kanggo nginpokeun perusahaan konstruksi sacara rinci ngeunaan bentukna, spésifikasi sareng fasilitas ground (sapertos ngaganti kamar, jamban, sareng sajabana) tina kolam renang anu badé didamel , sareng ngantep perusahaan konstruksi ngabantosan anjeun ngararancang sareng anggaran, sareng akhirna Masihan gambar desain arsitéktur anjeun ka perusahaan alat kolam renang sapertos kami, sareng kami bakal ngararancang diagram pipa sirkulasi, diagram alat sirkulasi, diagram sirkuit, sareng sajabana dina gambar arsitéktur anjeun , sareng masihan anjeun tanggapan kana rohangan anu diperyogikeun pikeun kamar komputer numutkeun alat-alatna (anjeun kedah laporkeun rohangan ieu) Hayu perusahaan konstruksi ngalakukeun sakumaha anu diperyogikeun). Saatos anjeun satuju sareng rencana éta, kami bakal masihan anjeun cutatan lengkep.
Maka, jumlah artos anu dibutuhkeun pikeun ngawangun kolam renang tiasa diringkeskeun janten tilu aspek: hiji artos kanggo lahan, anu hiji deui artos kanggo pangwangunan, sareng anu katilu artos pikeun alat daur ulang. Kituna, sateuacan ngawangun kolam renang, disarankeun anjeun mimiti ngartos anggaran pikeun masing-masing barang di luhur (upami teu aya gambar desain, éta ngan ukur tiasa janten perkiraan anu kasar pisan, sareng panginten aya kasalahan ageung). Upami éta henteu ngaleuwihan total anggaran investasi anjeun, Maka anjeun tiasa nerapkeunana.
Proyék peredaran sirkulasi kolam renang utamina kalebet: pipa, pompa cai sirkulasi, tanghi pasir saringan, monitoring sareng sistem dosis otomatis, alat pemanasan, distribusi listrik, jst. Kusabab éta, tanpa gambar desain arsitéktur, urang moal tiasa ngitung pipa pisan, sareng naha lampu di jero cai diperyogikeun Ngantosan kalebet biaya kawat. Ku alatan éta, upami teu aya gambar sareng pakakasna henteu ditangtoskeun sacara khusus, perkiraan urang bakal béda-béda pisan. Di dieu kami nganggo dua kolam renang ieu salaku rujukan.

Kolam renang standar (50 × 25 × 1,5m = 1875m3): henteu nganggo pemanasan, cahaya, sistem ozon
Harga perkiraan proyék proyék daur ulang sakitar 100000 USD. (5 sét pompa cai 15-hp, 4 sét keusik 1,6 méter, sareng sistem dosis pangawas otomatis)

Satengah kolam renang standar (25 × 12 × 1,5m = 450 méter kubik): henteu nganggo pemanasan, cahaya, sistem ozon
Perkiraan harga proyek alat daur ulang sakitar 50000 USD. (4 sét pompa cai 3,5-hp, 3 sét keusik 1,2 méter, sareng sistem dosis pangawas otomatis)

sa

 


Pos waktos: Jun-24-2021